Landsbyen prisen 2022

Landsbyen prisen 2022

Publisert av Christine Bamber den 06.10.22.

Prisen deles ut til personer, bedrifter eller organisasjoner som har gjort et arbeid/prosjekt for å gjøre Brandbu og omegn mer attraktivt. Prisen er i år som i fjor et bilde av Brandbu tatt av Tore Pettersen og en diplom. 

I Brandbu har vi mange kandidater å velge mellom, så juryen har en vanskelig valg, men en takknemlig jobb med å velge ut en verdig vinner. Juryen består av styret i Landsbyen Brandbu.

 

Juryens begrunnelse:

Årets pris tildeles et arbeidslag som har hatt sitt virke og preget positivt identiteten til Brandbu i 60 år i år.

Det solide omdømmet og den høye kvaliteten har gjort Brandbu Pølsemakeri til et reisemål for innkjøp for publikum så vel fra Oslo som Drammen og enda videre omkring.

Tradisjonelle men nyskapende med stor kvalitet er ord som best betegner Brandbu pølsemakeri.

Virksomheten har i gjennom tidene holdt til i Treholt gården, i MIL-gården, og så i 1980-årene stod et nytt signalbygg i Storlinna åpnings klart på Røislie-tomta midt i Storlinna. Sverre Molund og Reidar Kristiansen startet opp Brandbu Pølsemakeri i 1962 har de produsert pølser og delikatesser av gode råvarer til feiring og fest .

Varer fra Brandbu Pølsemakeri har gjennom tidene skapt matglede ved nær sagt alle bord på Hadeland.

Brandbu Pølsemakeri har satt Brandbu på Norgeskartet for mange utenfor Hadelands grenser. Den største prisen Brandbu Pølsemakeri likevel har vunnet - er publikums gunst og publikums lojalitet til kvalitets-varer og butikk.

En tradisjonell og sterk bedrift som det er vanskelig å komme utenom, med Thomas Kristiansen som leder frem, nå som Terje har overlatt tronen til sin sønn. Håper de finner en bra plass på veggen sin i butikken i mellom de mange vunnet diplomene.

 

Vi gratulerer Brandbu Pølsemakeri som verdige vinnere av  landsbyen prisen 2022.