Aktiv Brandbu

24.06.2015 16:31

Landsbyen Brandbu skaper aktivitet og mangfold

    

Brandbu er et sted med mange muligheter for å være fysisk aktive. Vi har en kjempeflott friidrettsbane med internasjonal standard, vi har idrettshall, svømmehall og fotballbaner, om vinteren har vi skøytebane og skiløyper ut fra sentrum. Vi har en folkehøgskole som har taekwondo og andre kampsporter som linjevalg, og vi har Brandbukampen som et flott turmål og utgangspunkt for paraglider-opplevelser.

Arbeidsgruppa Aktive Brandbu ønsker å synliggjøre alle disse mulighetene og legge til rette for at mange flere i landsbyen vår blir fysisk aktive. Vi arbeider for å gjøre turstier i nærmiljøet lettere tilgjengelige og håper å legge til rette for enda flere aktiviteter, blant annet med utgangspunkt i mulighetene som nærheten til Randsfjorden gir oss. 

Vi vil også bidra til at de sportslige aktivitetene som blir arrangert i Brandbu blir bedre kjent og får større tilslutning. Blant annet var vi med å gjøre de 4 sykkelarrangementene som gikk i eller gjennom Brandbu i mai.

Har du lyst til å bidra til at vi får flere muligheter for å være aktiv i Brandbu, kan du ta kontakt med Helge Midttun, telefon 9958 0355 eller hmidttun@gmail.com