Mosaikk på Mamma Mia i Brandbu så klart!

07.03.2014 14:50

    

Landsbyen Brandbu 2020 arrangerte treff for alle etniske grupper, nasjoner, religiøse og ikke religiøse innbyggere på restauranten Mamma Mia mandag kveld.
Det er ikke tvil om at ildsjelen Venke Langfeldt, som hovedansvarlig for arrangementet, og resten av styret i Landsbyen Brandbu 2020 var svært spent på fremmøtet. Frykt for at det ikke skulle komme noen viste seg helt grunnløs. Det kom 93 personer. Alle var fra det Landsbyen Brandbu kaller «verdens beste land = Hadeland». Dessuten hadde deltagerne andre pass;
Eritrea
Somalia
Russland
Libanon
Irak
Iran
Polen
Norge
Det ble servert Pizza og brus og stemningen var svært munter. Helge Haukeli spilte gitar, og det var rørende og se barn og voksne fra alle disse nasjoner sammen synge internasjonale og norske julesanger. Representanter fra Eritrea og Somalia fortalte fra sine hjemland.
Integrasjon, fellesfølelse, samhold, gjensidig respekt og oppriktig interesse for hverandres kultur og bakgrunn preget kvelden.
«Vi blir så mye rikere i ånden og gleder oss over å være en del av flerkulturelt felleskap. Jeg gleder meg over at vi fremover kjenner bedre til hverandre og kan møtes i åpenhet» uttaler Morten Christian Mo etter den utrolig vellykkede festen.
Håper våre Facebook venner bærer over med oss at vi ikke hadde med ordentlig kamera, det ble noen mobilbilder :-)